4.9

gebaseerd op 109 reviews

Marieke

Geen toelichting gegeven

yjolanda

Ik heb de gezichtsbehandeling gehad. Heel professioneel. Heel tevreden!! Ik kom zeker terug.

Joris

Geen toelichting gegeven

Miriam

Hele fijne behandeling, professionele medewerkster

Ricky

De microdermabrasie behandeling was weet top, heb weer een heerlijk zacht huidje. Ook de persoonlijke benadering stel ik op prijs en de prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Kortom: voor herhaling vatbaar

N0vi

Ik heb een HIFU behandeling gehad, zowel de intake als de behandeling waren top. Zeer aardige medewerkers/eigenaar en duidelijke uitleg. De behandeling zelf was goed en ik voelde me op mijn gemak. Resultaat is pas zichtbaar na een aantal weken, na 3 maanden zal er een vervolg afspraak zijn om de resultaten te bekijken. Indien nodig wordt er nog wat extra behandeling toegepast. Prijs kwaliteit gezien goed denk ik, niet goedkoop, maar ze werken vanuit een wat goedkopere locatie/pand, dus zijn wat goedkoper dan een fancy beauty salon. Samengevat heb ik er een zeer goed gevoel bij en kijk ik al uit naar de vervolg afspraak.

Danielle

Heerlijk gezichtsbehandeling gehad met goed uitleg. Leuk sfeer en lekker ontspannen.

Paulien

Wat een leuke mensen, zo gastvrij en voel me er altijd erg op mijn gemak, ik heb de IPL laser behandeling nu 6x gehad en al een goed resultaat geboekt, ik heb nog een aantal behandelingen nodig en dan ben ik vrij van haargroei! Absoluut een aanrader!

Henny

Heel vakkundig en vriendelijk geholpen!

Marjanne

Aardige dames, die mij vriendelijk hebben ontvangen en verzorgd. Ik had een luxe clean behandeling. Mijn gezicht voelt nog steeds zacht.